Image

Mahdollisuuksien kauppa -kampanja esittelee nuorille monipuolisia kaupan alan työpaikkoja

Helmi-maaliskuussa somekanavissa näkyvä Mahdollisuuksien kauppa -kampanja kannustaa tutustumaan kaupan toimialan monipuolisiin mahdollisuuksiin. Kampanja viestii, että tie omannäköiseen ammattiin ei aina ole suora ja selkeä, mutta kaupan alalla kaikki on mahdollista!  

Image

<em>Esimerkkejä Instagramissa julkaistavista uratarinapostauksista.</em>

Nyt kolmatta kertaa käynnistyvä Mahdollisuuksien kauppa -kampanja sijoittuu toisen asteen opintojen ja korkeakoulujen yhteishakujen aikaan, jolloin nuoret miettivät uravalintojaan. Kampanja tarjoaa hyödyllistä tietoa myös alanvaihtoa suunnitteleville.  

Kampanjassa ovat mukana Kaupan liitto ja sen jäsenliitot Erikoiskaupan liitto Etu ry, K-kauppiasliitto, Päivittäistavarakauppa ry ja Teknisen Kaupan Liitto. 

”Haluamme yhteisellä kampanjallamme kannustaa nuoria tutustumaan kaupan alaan ja tarjota heille tietoa valintojen tueksi. Kaupan alalla on valtavasti mielenkiintoisia työpaikkoja, ja monenlaisia osaajia tarvitaan”, Kaupan liiton viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Pia Pere-Vanhanen sanoo.

Mahdollisuuksien kauppa -verkkosivulle on koottu lisätietoa kampanjasta ja sen teemoista. Lisäksi sivustolla voi tutustua Kaupan liiton videomateriaaliin, jolla kerrotaan esimerkkejä kaupan alasta, sen eri toimialoista, osaamistarpeista ja tehtävistä sekä alalle johtavista opintopoluista.

Kampanjaa voi seurata somekanavilla tunnisteella #MahdollisuuksienKauppa.

Uutiset

Kaupan alan liitot uusivat nuorille suunnatun Mahdollisuuksi...

Kaupan liitto uusii jäsenliittojensa kanssa viime keväänä startanneen Mahdollisuuksien kauppa -kampanjan. Sen ajankohtana on syksyn korkeakoulujen yht...