Image

Opiskelijat janoavat yrityskontakteja 

Teknisen Kaupan bisnesbussikiertue 2022 kuskasi tulevaisuuden insinöörejä ja tradenomeja tutustumaan työtehtäviin ja uramahdollisuuksiin teknisen kaupan alan yrityksissä 6. lokakuuta.  

Isäntinä ja vierailukohteina toimivat tänä vuonna jäsenemme SKS GroupCramo Finland Oy ja Ahlsell Group. Kierroksella oli mukana Metropolian, Arcadan ja Haaga-Helian opiskelijoita.  

Image
Image

Pieni gallup osallistujien kesken paljasti, että yritysvierailut ovat olleet kortilla koronan takia, ja suorille yrityskontakteille on nyt enemmän tarvetta kuin koskaan. Kiertue oli palautekyselyn perusteella opiskelijoille mieluisa tapa päästä tutustumaan alan toimijoihin, ja asteikolla 1–5 palautteiden keskiarvo oli 4,8.

- Oli todella mielenkiintoista päästä tarkastelemaan alan kenttää tradenomin linssien läpi. Koen erilaiset ekskursiot itselleni äärimmäisen tärkeiksi: tutustun yrityskulttuuriin, pääsen kysymään polttavia kysymyksiä ja hahmottamaan mahdollisia kiinnostavia työ- ja harjoittelupaikkoja, Haaga-Helian opiskelija Aino Sjöberg kommentoi kiertuetta LinkedInissä. 

Image
Image

Toivomme, että tämä kiertue iski kipinää moneen mielenkiintoiseen harjoitteluun, opinnäytetyöhön ja lopulta urapolkuun teknisen kaupan alalla. 

Jos yrityksesi mielii saada bussilastillisen tulevaisuuden osaajia suoraan ovelleen, ole yhteydessä bisnesbussi-isäntä Lauri Leskiseen lauri.leskinen@tekninen.fi. Seuraava kiertue tullaan järjestämään keväällä 2023.