Aamukahvitilaisuus “Miten saada yritykseen uusia osaajia? Kiinnostavan työnantajamielikuvan rakentaminen” 9.2.2023

Image

Aika: 9.2.2023

Kello: 9:00-10:30

Paikka: Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Neuvottelukeskus ja TEAMS

Aika 9.2.2023 9:00 – 9.2.2023 10:30
Paikka Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Neuvottelukeskus ja TEAMS
 

Teknisen kaupan toimiala kärsii osaajapulasta. Emmekä ole yksin, sillä osaajista on pulaa yrityksissä oikeastaan joka alalla. Kilpailu potentiaalisista osaajista on siis todella suurta. Yksittäisen ratkaisun sijaan ongelmaa on lähestyttävä mahdollisimman monesta eri suunnasta. Aloita katsomalla peiliin. 
 

Aika: Torstai 9.2.2023 klo 9.00 – 10.30 (aamukahvi tarjolla klo 8:30 alkaen)
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry, Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Neuvottelukeskus 2. krs ja webinaari (lähetämme iimoittautuneille erillisen Teams -linkin muutama päivä ennen tilaisuutta)
Hinta: Jäsenille maksuton, muille 150 € + alv / osallistuja
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ viimeistään 6.2.2023

Kuten kaikessa, ongelmaa on lähdettävä ratkaisemaan tunnustamalla tosiasiat. Ensin on siis varmistettava, että oma toimialasi ja erityisesti oma yrityksesi on kiinnostava työpaikka potentiaalisten rekrytoitavien silmissä.

Kevään ensimmäisessä aamukahvitilaisuudessamme keskitymme kiinnostavan työnantajamielikuvan rakentamiseen. Puhujana on Eetu Huosianmaa Talentree -yrityksestä (www.talentree.fi), joka on erikoistunut muun muassa työnantajamielikuvien rakentamiseen ja lisäksi kuulemme jäsenyrityksemme Onninen Oy:n edustajan Benita Björklundin puheenvuoron aiheesta.

Tilaisuuden ohjelma:

 • Tilaisuuden avaus
  Lauri Leskinen, johtava asiantuntija, Teknisen Kaupan Liitto ry
 • Kiinnostavan työnantajamielikuvan rakentaminen
  Eetu Huosianmaa, Liiketoimintajohtaja, Talentree Oy
 • Kiinnostavan työnantajamielikuvan rakentaminen käytännössä
  Benita Björklund, HR Business Partner, Onninen Oy
 • Keskustelua
 • Tilaisuuden yhteenveto

Tilaisuus on hybridi, osallistuminen on mahdollista joko paikan päällä Eteläranta 10:ssä tai Teamsin kautta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko paikan päällä vai etänä! Läsnäolopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niitä on rajoitetusti.

Kevään aamukahvitilaisuuksiemme teemana on osaajapulan eri ratkaisut ja seuraavassa aamukahvitilaisuudessa 16.3.2023 puhumme uusien osaajien houkuttelemisesta toimialalle ja onnistuneesta myyjän rekrytoinnista. 

 

Tervetuloa!