Aamukahvitilaisuus “Onnistunut rekrytointi. Miten onnistut myyjän rekrytoinnissa” 16.3.2023

Image

Aika: 16.3.2023

Kello: 9:00-10:30

Paikka: Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Neuvottelukeskus ja TEAMS

Aika 16.3.2023 9:00 – 16.3.2023 10:30
Paikka Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Neuvottelukeskus ja TEAMS
 

Teknisen kaupan toimiala kärsii osaajapulasta. Emmekä ole yksin, sillä osaajista on pulaa yrityksissä oikeastaan joka alalla. Kilpailu potentiaalisista osaajista on siis todella suurta. Yksittäisen ratkaisun sijaan ongelmaa on lähestyttävä mahdollisimman monesta eri suunnasta.

 

Aika: Torstai 16.3.2023 klo 9.00 – 10.30 (aamukahvi tarjolla klo 8:30 alkaen)
Paikka: Teknisen Kaupan Liitto ry, Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Neuvottelukeskus 2. krs ja webinaari (lähetämme iimoittautuneille erillisen Teams -linkin muutama päivä ennen tilaisuutta)
Hinta: Jäsenille maksuton, muille 150 € + alv / osallistuja
Ilmoittautuminen: TÄSTÄ viimeistään 13.3.2023

Rekrytointi on täsmällisyyttä vaativaa toimintaa, on turha haaskata yrityksen resursseja hakuammuntaan. Yritykselle oikeiden osaajien houkuttelemiseksi on osattava käyttää oikeita kanavia.

Duunitori on Suomen suurin työnhakupalvelu, jolla on tarjolla laaja valikoima rekrytoinnin palveluita. Principal Consultant Lauri Vaisto Duunitorista kertoo meille kohdennetusta rekrytoinnista keskittyen myyjän rekrytointiin. Kuulemme myös miten rekrytointi onnistuu käytännössä. Tästä meille kertoo Ahlsell Oy:n henkilöstöjohtaja Anna Saksi.

Tilaisuuden ohjelma:

 • Tilaisuuden avaus
  Lauri Leskinen, Johtava asiantuntija, Teknisen Kaupan Liitto ry
   
 • Onnistunut rekrytointi. Miten onnistut myyjän rekrytoinnissa.
  Lauri Vaisto, Principal Consultant, Duunitori Oy
   
 • Onnistunut rekrytointi käytännössä
  Anna Saksi, Henkilöstöjohtaja, Ahlsell Oy
   
 • Keskustelua
   
 • Tilaisuuden yhteenveto

 

Tilaisuus on hybridi, osallistuminen on mahdollista joko paikan päällä Eteläranta 10:ssä tai Teamsin kautta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko paikan päällä vai etänä! Läsnäolopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja niitä on rajoitetusti.

Kevään aamukahvitilaisuuksiemme teemana on osaajapulan eri ratkaisut ja seuraavassa aamukahvitilaisuudessa käsittelemme mitä tapahtuu onnistuneen rekrytoinnin jälkeen, miten sopimukset ja onnistunut perehdytys hoidetaan.
 

Tervetuloa!