Teknisen Kaupan bisnesbussikiertue 21.3.2024

Image

Aika: 21.3.2024

Kello: 8:00-16:00

Paikka: Lähtö ja paluu Helsingin Rautatieasema, vierailukohteina Wihuri Oy Tekninen Kauppa, Sonepar Oy ja Renta Oy.

Aika 21.3.2024 8:00 – 21.3.2024 16:00
Paikka Lähtö ja paluu Helsingin Rautatieasema, vierailukohteina Wihuri Oy Tekninen Kauppa, Sonepar Oy ja Renta Oy.
 

Hoi tuleva insinööri! Haaveiletko tehtävistä, joissa näet oman käden jälkesi? Työstä, jota tekemällä koet olevasi tärkeä osa suomalaista yhteiskuntaa? Alasta, jolla riittää töitä tekevälle ihmiselle?

Teknisen Kaupan bisnesbussi kiertää 21.3.2024 – hyppää kyytiin

Teknisen kaupan ala tarjoaa kaikki nämä mahdollisuudet. Hyppää päiväksi bussin kyytiin ja tutustu kolmeen teknisen kaupan yritykseen! Tapaat yritysten avainhenkilöitä, kuulet AMK:sta valmistuneiden uratarinoita ja saat tietoa yritysten erilaisista työtehtävistä sekä harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksista.

 

Katso tunnelmia viime kevään kiertueelta täältä.

Teknisen Kaupan bisnesbussi starttaa Helsingin Rautatieasemalta ja vie sinut päiväksi teknisen kaupan maailmaan pk-seudulla. Bisnesbussin isäntänä toimii johtava asiantuntija Lauri Leskinen Teknisen Kaupan Liitosta.

Ohjelma on suunniteltu erityisesti Metropolian teknisen myynnin opintoja suorittaville insinööriopiskelijoille, mutta sopii kaikille teknisen kaupan alan työtehtävistä kiinnostuneille.

Ohjelma:

8.00 Lähtö Helsingin Rautatieasemalta (turistibussipysäkki, Mikonkatu)

9.00 – 10:30 Wihuri Oy Tekninen Kauppa
myy ja vuokraa B2B-ammattilaisille laatumerkkejä muun muassa ympäristönhoitoon, maanrakennukseen, logistiikkaan, konepajateollisuuteen ja maatalouteen.

11.00 – 13.15 Sonepar Oy
on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Sonepar palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti 38 toimipisteessä.

13.30 – 15.00 Renta Oy
vuokraa työmailla käytettäviä koneita, laitteita ja niihin liittyviä palveluita. Rakennuskoneiden lisäksi yhtiö tarjoaa työmaatilat, teline- ja sääsuojauspalvelut sekä rakentamiseen liittyvät työmaapalvelut.

16.00 Paluu Helsingin Rautatieasemalle

Päivään sisältyy aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.

Muistathan kertoa lomakkeen Lisätietoja-kohdassa opintosuuntasi sekä mahdolliset ruoka-ainerajoitteet. Yritykset varaavat tarjoilut ja tilat ilmoittautuneiden mukaan, joten ilmoitathan hyvissä ajoin, jos et pääsekään mukaan.

Kyytiin mahtuu 25 opiskelijaa, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi Teknisen Kaupan bisnesbussista TÄSTÄ viimeistään 7.3.2024.

Tervetuloa mukaan!