Teknisen Kaupan bisnesbussikiertue 24.3.2023

Image

Aika: 24.3.2023

Kello: 8:00-16:00

Paikka: Lähtö ja paluu Helsingin Rautatieasema, vierailukohteina Onninen Oy, Etra Oy ja Ramirent Finland Oy.

Aika 24.3.2023 8:00 – 24.3.2023 16:00
Paikka Lähtö ja paluu Helsingin Rautatieasema, vierailukohteina Onninen Oy, Etra Oy ja Ramirent Finland Oy.
 

Hoi tuleva insinööri! Tiedätkö millaisia uramahdollisuuksia sinulla on teknisen kaupan asiantuntijatehtävissä? Hyppää päiväksi bussin kyytiin ja tutustu kolmeen teknisen kaupan yritykseen! Tapaat yritysten avainhenkilöitä, kuulet AMK:sta valmistuneiden uratarinoita ja saat tietoa yritysten erilaisista työtehtävistä sekä harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksista.

 

Teknisen Kaupan bisnesbussi kiertää 24.3.2023 – hyppää kyytiin

 

Teknisen Kaupan bisnesbussi starttaa Helsingin Rautatieasemalta perjantaina 24.3.2023 klo 8 ja vie sinut päiväksi teknisen kaupan maailmaan pk-seudulla. Bisnesbussin isäntänä toimii johtava asiantuntija Lauri Leskinen Teknisen Kaupan Liitosta. Päivään sisältyy aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.

Ohjelma on suunniteltu erityisesti Metropolian teknisen myynnin opintoja suorittaville insinööriopiskelijoille, mutta sopii kaikille teknisen kaupan alan työtehtävistä kiinnostuneille.

 

Ohjelma:

8.00 Lähtö Helsingin Rautatieasemalta (turistibussipysäkki, Mikonkatu)

Menomatkalla kuulet Teknisen Kaupan Liiton ja toimialan esittely. Tekninen kauppa tuo maahan teollisuuden ja rakentamisen tarvitsemia tuotteita sekä tiettyjä kuluttajatuotteita, esimerkiksi moottoripyöriä, kelkkoja ja mönkijöitä.

9.00 – 10:30 Onninen Oy: Tuotteet ja ratkaisut teknisen alan ammattilaisille

Onnisella olet mukana toteuttamassa Suomen suurimpia infra- ja rakennushankkeita. Ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet oppia niin alasta kuin myynnistä Suomen teknisen tukkukaupan markkinajohtajan palveluksessa. Kuulet mitä muun muassa vihreä siirtymä ja digitaaliset palvelut merkitsevät alalle.

11.00 – 13.15 Etra Oy: Teollisuustuotteet palveluna

Etra on kotimainen perheyritys ja teknisen kaupan erikoisliike, joka tarjoaa erilaisia teollisuustuotteita ja palveluita. Pääset tutustumaan muun muassa Etran ruuvituotantoon.

13.30 – 15.00 Ramirent Finland Oy: Konevuokraamo palveluksessasi

Ramirent on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa aina asiakkaiden haasteisiin ja tarpeisiin parhaiten sopivat neuvot, tiedot sekä kiertotalouden tuote- ja palveluratkaisut.

16.00 Paluu Helsingin Rautatieasemalle

 

Kyytiin mahtuu 40 opiskelijaa, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi Teknisen Kaupan bisnesbussista TÄSTÄ viimeistään 10.3.2023.

Muistathan kertoa lomakkeen Lisätietoja kohdassa opintosuuntasi sekä mahdolliset ruoka-ainerajoitteet. Yritykset varaavat tarjoilut ja tilat ilmoittautuneiden mukaan, joten ilmoitathan hyvissä ajoin, jos et pääsekään mukaan. Osallistuthan vain täysin terveenä.

Tervetuloa mukaan!