Trukkijaosto

Image

Trukkijaoston jäseniä ovat merkittävät Suomessa toimivat trukki- ja sisälogistiikan toimittajat – sekä maahantuojat ja valmistajat. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset trukit, myös käytetyt, sekä pinoamis- ja haarukkavaunut. Trukkikauppa on suoramyyntiä loppuasiakkaalle tai vuokrausta eri muodoissaan. Vuokraus on vakiinnuttanut yli kolmanneksen markkinaosuuden – palvelut ja ratkaisut kasvattavat osuuttaan. Kehittymistä seurataan muun muassa asiakaskuuntelututkimuksin.

Trukkikauppa on kansainvälistä, mutta siihen liittyvä palvelukysyntä enemmänkin paikallista. Trukkijaosto seuraa markkinoiden ja liiketoimintaympäristön muutoksia, lainsäädäntöhankkeita ja toimialan markkinavalvontaa. Jäsenistö kehittää omaa palveluliiketoimintaansa tuottamiensa logistiikkaprosessien tueksi. Työturvallisuus ja jatkuvasti kehittyvät ympäristövaatimukset ovat keskeisiä vastuullisuuden kehittämiskohteita. Liiketoimintaympäristön seuranta painottuu vastaavasti.

Jaoston puheenjohtaja on Pekka Vaisto STILL Sverige Ab:sta ja asiamies Juha Ala-Hiiro.

Vastuullisuus

Trukkimekaanikkojen taitokilpailu edistää ammattiylpeyttä ja...

Julkaisemme artikkelisarjan jäsenyritystemme konkreettisista teoista, jotka edistävät teknisen kaupan alan tunnettuutta, vetovoimaa tai vastuullisuutt...