Maatalouskonejaosto

Image

Maatalouskonejaosto on traktoreita ja maatalouskoneita, niiden lisälaitteita sekä varaosia ja konetarvikkeita valmistavien, maahantuovien, huoltavien ja niitä myyvien yritysten liittymä, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä liiketoimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä.

Jaoston toiminnan keskeistä sisältöä ovat maatalouskonetoimialan edunvalvonta, alan markkina- ja suhdannetilanteen seuraaminen, kansainväliset yhteydet sekä keskustelufoorumina toimiminen alan toimijoille. Jaosto hyödyntää toiminnassaan yhdistyksen tuottamia palveluita, joita kehitetään edelleen jäsenyritysten tarpeiden pohjalta.

Jaoston tarkoituksena on kehittää tärkeää toimialaa ja sen markkinaa yhteistoiminnassa keskeisten sidosryhmien kanssa. Jaosto hyödyntää toiminnassaan yhdistyksen tuottamia palveluita, joita kehitetään edelleen jaoston tarpeiden pohjalta. Vastuullisuus, turvallisuus, digitalisuus ja osaamisen kehittäminen ovat toiminnan keskiössä ja yksi iso tavoite on saada nuoret kiinnostumaan jatkuvasti kehittyvästä toimialasta, niin opiskelijoina kuin tulevaisuuden työntekijöinä.

Jaoston puheenjohtaja on Jukka Keltto Hankkija Oy:stä ja asiamies Juha Ala-Hiiro.